lauantai 11. toukokuuta 2013

Taustaa

Tässä blogissa seurataan 10 kk pojan matkaa.

Hän on mielensäpahoittaja, näin ulkopuolisen näkökulmasta. On huono nukkumaan, ei juuri syö, nieleskelee, hikkailee, kärttyilee.

Helmikuussa sairastin itse poskiontelontulehduksen ja korvatulehduksen joka vaati antibiootit.Imetin poikaa silloin.

Samassa kuussa otettiin lääkärissä keuhkokuvat ja verikoe tautiselvitystä varten, negatiivinen. Poika rohisi ja rohisi silti.


Maaliskuussa käytiin uudelleen lääkärissä, korvatulehdus. Antibioottikuuri.

Maalis-huhtikuun olin maidottomalla ruokavaliolla. Rohina katosi, poika oli terve.

Huhtikuussa oltiin sairaalassa allergiatutkimuksissa, verikoe negatiivinen. Otettiin maito takaisin ruokavalioon, rohina palasi ja hänelle tuli korvatulehdus. Antibioottikuuri.

Vappuna poika oli sairaalassa kolme päivää. Hänen vatsansa ultrattiin ja yötä seurattiin. Poika heräsi tunnin päästä nukahtamisestaja itki, toisen kerran kesken yön, huusi pari tuntia.Lääkityksenä oli gavisconia ja maidoton ja viljaton kuuri. Minut laitettiin kotiin lataamaan akkuja koska olin valvonut hänen kanssaan enemmän tai vähemmän 10 kk ajan. Hoitajien mukaan poika oli "hankala".

Toukokuussa kävimme yksityisellä lääkärissä, saimme närästyslääkkeeksi Zantacin, lisäksi joka päivä otetaan useaan kertaan Ventolinea keuhkoputkia avaamaan. Rohina jatkuu edelleen, joten luovuimme kissoista lääkärin ehdotuksesta. Lopetin imetyksen pojan ollessa 9 kk ikäinen.

Nyt odotamme uudelleen lääkäriaikaa ja katsotaan lähtikö korvatulehdus nyt ilman antibiootteja. Tulimme molemmat siihen tulokseen, että koska antibiootteja on syöty nyt lukemattomia kuureja niin tällä kertaa kokeilemme ilman.

Tällä viikolla poika on nukkunut neljä yötä 10 h unilla, mutta viime yönä huudettiin jälleen. Tätä toukokuuta ennen ei meillä nähty yli kolmen tunnin unipätkää, yöt huudettiin ja itkettiin. Aamuisin pinnasängyssä tai äidin vieressä oli kärttyinen poika joka oli kannettavaa mallia päivästä toiseen.

Meillä on nyt maidoton, soijaton ja viljaton dieetti. Korvikemaitona on neocate koska soija aiheutti punoitusta iholla ja pahensi oireita.

Nämä oireet meillä on:

- paha rohina sisään ja uloshengittäessä
-nenän tukkoisuus
-nieleskely
-syömisestä kieltäytyminen
-unien katkonaisuus
-itkeminen ilman syytä yhtäkkiä
-suun kaivaminen
-pään heiluttelu
-kaarelle vetäminen sylissä ja syöttötuolissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti